Murter Urban villa 3

“The best things happen when you’re home.”

Murter Urban villa 3

Ulica Marka Marulića - Murter, Hrvatska

Na otoku Murteru ,koji zbog svoje povezanosti s kopnom, smještenosti i šarolike ponude sadržaja spada u jednu od najtraženijih destinacija na Jadranu, nalazi se Murter Urban villa 3. Izvrsna lokacija osigurat će Vam lak pristup najljepšim plažama otoka. Za posjetitelje kojima je potreban mir i udaljavanje od gradske vreve idealan odabir bit će plaža Podvrške koju okružuje netaknuta priroda i bistro more. S druge strane vrlo blizu nalazi se gradska plaža koja je upotpunjena parkom, sadržajima za djecu te je u neposrednoj blizini samog centra grada. Uz Murter Urban villu 3 sve što trebate bit će Vam nadohvat ruke.
Sam objekt sastoji se od pet stanova opremljenih najkvalitetnijim materijalima sanitarija i keramike, izvrsnom pvc stolarijom s ugrađenim komarnicima kao i kliznim stijenkama sa električnim podizačima. Temperaturu ćete pak moći regulirati sustavom podnog grijanja ili klima uređajima koji se nalaze u svim sobama. Osim fantastičnog interijera i eksterijera vizualni dojam oplemenjuje i prekrasan okoliš koji možete promatrati sa terase koja je sastavni dio svakog stana.
Bilo da tražite nešto manju i praktičnu opciju ili raskošnu i prostranu nekretninu projekt Murter Urban villa 3 nudi rješenje za Vas.

Površina parcele 792m2
Bruto površina zgrade 599,95 m2
Broj parkirnih mjesta 6
Ulica Marka Marulića - Murter, Hrvatska

Povezani projekti

Scroll to Top