Murter Urban villa 4

“The best things happen when you’re home.”

Murter Urban villa 4

Ulica Marka Marulića - Murter, Hrvatska

Ako ste u potrazi za investicijom koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe na idealnom godišnjem odmoru Murter Urban villa IV. je savršen izbor za Vas. Raznolik asortiman stanova ponudit će svakom kupcu upravo ono što želi.
Jedinica se sastoji od vanjskih parkirnih mjesta i zgrade unutar koje nudimo pet različitih stanova koje povezuje zajednička nit,a to je kvaliteta i besprijekoran dizajn. Neke od specifikacija su najkvalitetniji materijali sanitarija i keramike, izvrsna pvc stolarija s ugrađenim komarnicima kao i klizne stijenke sa električnim podizačima u cijelom stanu. Neovisno o vremenskim uvjetima vani, temperaturu u svom stanu održavat ćete ugodnom i po svojoj mjeri sustavom podnog grijanja ili klima uređajima koji se nalaze u svakoj sobi.
Zadnja, ali ne i manje važna karakteristika je sama lokacija objekta. Otok Murter smješten je u Šibenskom akvatoriju i mostom je spojen s kopnom. Valja spomenuti i kako je Murter svojevrstan ulaz u Nacionalni Park Kornati, skupinu otočića koji posjetitelje ne ostavljaju ravnodušnima.
Nadomak objektu nalaze se predivne plaže od kojih bismo izdvojili Podvrške ili gradsku plažu. Prva je idealan odabir osobama koje priželjkuju mir i uživanje u blagodatima prirode, dok je druga savršene za ljubitelje aktivnijeg odmora zbog velikog izbora sadržaja za djecu i odrasle. Ne treba izostaviti niti centar grada od kojega Vas dijeli nekoliko minuta pješice, a odlikuje se izuzetnom gastronomijom.

 

Površina parcele 719m2
Bruto površina zgrade 572,58 m2
Broj parkirnih mjesta 5
Ulica Marka Marulića

Povezani projekti

Scroll to Top