Murter Urban villa 5

“The best things happen when you’re home.”

Murter Urban villa 5

Ulica Jurja Dalmatinca - Murter, Hrvatska

Prekrasna Murter Urban villa smjestila se u blizini samog centra turistima omiljenog otoka Murtera, točnije u ulici Jurja Dalmatinca. Već na prvi pogled zaintrigirat će Vas besprijekoran dizajn zgrade, no to svakako nije jedina prednost po kojoj se građevina ističe.
Kompleks sadrži tri stana koji mogu zadovoljiti svačije želje i potrebe. Tražite li komfornu terasu, bazen ili neki drugi sadržaj sigurni smo da ćete ovdje pronaći sve.
Zgrada je sačinjena od visoko kvalitetnih materijala. Najbolji komadi sanitrija, keramike, pvc stolarija s ugrađenim komarnicima, klizne stijenke sa električnim podizačima i staklene ograde jamče zadovoljstvo nekretninom.
Karakteristika koja će zasigurno biti presudna prilikom odabira ovakve investicije je upravo njezin položaj na otoku. Murter Urban villa nalazi se na udaljenosti 200 m od gradske plaže koja je okružena zelenilom, dječjim igralištem i drugim sadržajima. U neposrednoj blizini nalazi se i centar grada koji nudi vrlo bogatu gastronomiju te šetnice kojima možete uživati u predivnom dalmatinskom krajoliku. Ako svoj odmor želite provesti aktivno na otoku Murteru moći ćete se okušati u vodenim sportovima, rekreativnom tenisu, šetnjama i mnogim drugim aktivnostima. Svakako neizostavno je obići i Nacionalni park Kornate koji svoje posjetitelje nikada ne ostavlja ravnodušnima.

Površina parcele 553m2
Bruto površina zgrade 435,66 m2
Broj parkirnih mjesta 5
Ulica Jurja Dalmatinca

Povezani projekti

Scroll to Top