Murter Urban villa 2

“The best things happen when you’re home.”

Murter Urban villa 2

Ulica Murterskih Brašćin - Murter, Hrvatska

Murter Urban Villa 2 je privlačna građevina smještena na izvrsnoj lokaciji. Ovaj spoj moderne arhitekture i udobnosti nudi potpuno iskustvo odmora na predivnom Jadranu.Svaki stan uređen je s pažnjom prema najnovijim trendovima i visokokvalitetnim materijalima, pružajući elegantan i udoban ambijent za život ili odmor. Projekt Murter Urban Villa 2 pruža rješenje za razne vrste klijenata zbog bogate palete stanova. Svi stanovi mogu se razlikovati po površini ili sadržajima, ali ih povezuje izvrsna opremljenost i vrhunska kvaliteta. Svaki stan nudi klima uređaj u svim sobama, podno grijanje, vrhunske materijale keramike i sanitarija, PVC stolariju s ugrađenim komarnicima te klizne stijenke s električnim podizačima.

Važno je istaknuti da se zgrada nalazi u ulici Put Slanice, samo 150 metara udaljena od istoimene plaže. Plaža Slanica nudi tirkizno more, pješčanu podlogu i raznolike sadržaje za djecu i odrasle. Uz odličnu gastro ponudu i pogled na kornatski arhipelag, uživat ćete u umirujućim zvukovima i mirisu mora i borovine. S obzirom na blizinu centra grada, svega nekoliko minuta hoda, vozilo na odmoru neće vam biti potrebno uz ovakvu nekretninu.

Zahvaljujući svojoj izvrsnoj lokaciji i vrhunskom sadržaju, Murter Urban Villa 2 predstavlja savršenu priliku za investiciju u nekretnine na otoku Murteru. Za više informacija ili rezervaciju, kontaktirajte našu agenciju za nekretnine danas!

Broj parkirnih mjesta 5
Ulica Murterskih Brašćin - Murter, Hrvatska

Povezani projekti

Scroll to Top