Murter Urban villa 6

“The best things happen when you’re home.”

Murter Urban villa 6

Ulica Jurja Dalmatinca - Murter, Hrvatska

Sve ozbiljne klijente koji su u potrazi za nekretninom na predivnom Jadranu sigurno će zainteresirati besprijekorna Murter Urban villa smještena na otoku Murteru u ulici Jurja Dalmatinca. Upravo je Murter jedna od najposjećenijih destinacija na obali Lijepe naše. Neke od karakteristika zbog kojih se razni profili osoba odlučuju za njega je izvrsna povezanost sa kopnom i širok asortiman sadržaja koje nudi.
Projekt Murter Urban ville osmišljen je tako da priušti jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora koji će osobama vratiti energiju koju odnosi gradska vreva i poslovne obaveze. Na ovoj lokaciji Sve će Vam biti nadohvat ruke. Od predivne gradske plaže koja ispunjava svačije zahtjeve dijeli vas samo 200 m. U blizini je smješten i centar grada koji oduševljava posjetitelje iz sezone u sezonu.
Osim za lokaciju pobrinuli smo se da i ostale karakteristike budu zadovoljene na visokoj razini. Tako su svi materijali u izgradnji objekta pomno birani. Svih pet stanova opremljeno je najboljim materijalima keramike i sanitarija, pvc stolarijom s ugrađenim komarnicima, kliznim stijenkeama sa električnim podizačima i staklenim ogradama što garantira kvalitetu ne zanemarujući dizajn kako eksterijera tako i interijera. Možemo zaključiti kako je ovaj projekt svakako jedan od onih kojima vrijedi posvetiti pažnju.

Broj parkirnih mjesta 3
Ulica Jurja Dalmatinca

Povezani projekti

Scroll to Top